[صفحه اصلی ]   [ English ]  
:: ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
فرم ثبت نام::
درباره همایش::
سازمان همایش::
برگزارکنندگان و حامیان::
شرکت در همایش::
ارسال مقاله::
کارگاه‌های آموزشی::
برنامه‌های جانبی::
برقراری ارتباط::
رویداد::
ارتباط با جامعه::
::
پوستر همایش
..
مشخصات کارگاه‌ها
..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
حامیان همایش
دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

 
..
:: دانشگاه خوارزمی رویداد ملی ::
 | تاریخ ارسال: 1404/2/10 | 
عبداللهی، رئیس دانشگاه خوارزمی در نشست تخصصی «هوش مصنوعی و آموزش» خبر داد: دیگر کلاس‌های سنتی پاسخگو نیست! یادگیری با هوش مصنوعی، شخصی‌سازی و جهانی می‌شود. چالش‌ها و فرصت‌های این تحول بزرگ بررسی شد.

بیژن عبداللهی، رئیس دانشگاه خوارزمی، صبح امروز چهارشنبه دهم اردیبهشت ماه، در نشست خبری_ تخصصی «هوش مصنوعی و طراحی محیط یادگیری»، که در سالن جلسات کتابخانه عمومی این مجموعه برگزار شد، گفت: این رویداد که با محوریت بررسی تأثیرات هوش مصنوعی بر آموزش شکل گرفت، به موضوعات کلیدی همچون یادگیری هوشمند، توسعه محتوای آموزشی، کاربردهای عملی هوش مصنوعی در آموزش، و تحول نظام آموزشی پرداخت.

 

رئیس دانشگاه خوارزمی در ادامه بر اهمیت دو مفهوم «هوش مصنوعی» و «یادگیری» تأکید کردند و محورهای اصلی را در دو حوزه تشریح نمودند: از تاریخ ۶ الی ۱۳ اردیبهشت ماه، با بیش از ۳۰ کارگاه آموزشی، با همکاری دانشگاه‌های خوارزمی در دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار می‌شود.

 

عبداللهی افزود: یکی از بخش‌های قابل توجه نشست، مقایسه سرمایه‌گذاری جهانی در حوزه هوش مصنوعی با وضعیت ایران بود.

 

این مسئول علمی و دانشگاهی گفت: هوش مصنوعی نه‌ تنها ابزاری برای ارتقای نظام آموزشی است، بلکه می‌تواند یادگیری را از یک فرآیند منفعل به یک تجربه فعال و شخصی‌سازی‌شده تبدیل کند.

 

عبدالهی با اشاره به این تغییر بنیادین در یادگیری گفت: دیگر نیازی به منابع محدود یا کلاس‌های سنتی نیست. یادگیرندگان می‌توانند از استادان جهانی، منابع متنوع، و ابزارهای هوشمند بهره‌مند شوند.

 

وی افزود: با وجود فرصت‌های متعدد، چالش‌هایی همچون آمادگی روانی معلمان و مسئولان، نیاز به زیرساخت‌های مناسب، و ضرورت بازنگری در برنامه‌های آموزشی از موانع پیش‌روی توسعه هوش مصنوعی در آموزش محسوب می‌شود.

 

رئیس دانشگاه خوارزمی در پایان بر ضرورت همگام‌سازی نظام آموزشی ایران با تحولات جهانی تأکید شد.

 

شایان ذکر است؛ نشست تخصصی هوش مصنوعی و طراحی محیط یادگیری، نقطه عطفی در مسیر بهره‌برداری از فناوری‌های نوین آموزشی است و می‌تواند زمینه‌ساز تغییرات گسترده در نظام آموزشی کشور باشد.

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 121 بار   |   دفعات چاپ: 13 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

پنجمین همایش انجمن فناوری آموزشی: هوش مصنوعی و طراحی محیط های یادگیری The 5th Conference of Educational Technology Association: Artificial Intelligence and Design of Learning Environments

Persian site map - English site map - Created in 0.08 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4704